Så let finder du en maler i Frederikssund

19 januar 2021 Camilla Skøtt

Det er bestemt ikke svært at finde en dygtig maler i Frederikssund. Det handler bare om at være en smule ihærdig på Google, når du indhenter tilbud. Men er det overhovedet værd at lede efter en maler – kan du ikke bare male selv?

Der er delte meninger om, hvorvidt det er en god idé at male på egen hånd versus at få professionel hjælp. Spørger du en maler, vil han eller hun naturligvis sige, at du skal have professionel hjælp, hvis du vil have et professionelt resultat. Men hvis du har hænderne skruet rigtigt på, og du har bare en smule erfaring med at male, så kan du sagtens klare arbejdet selv.

Vi har talt med en maler i Frederikssund, og han siger:

“Selvfølgelig er der mange, der sagtens kan male selv. Så svært er det altså heller ikke. Men du skal have lyst til at bruge penge på udstyr af en ordentlig kvalitet, og det gælder også med maling. Men ja, de fleste vil kunne male selv. Men de fleste kan også vaske deres bil selv – alligevel er der mange, der kører i vaskehallen. Hvorfor? Fordi det er lettere – og sådan er det også, når du vælger at få hjælp af en professionel maler.”

Spar besværet, og koncentrer dig om noget andet

Det ER bøvlet at male. Det er bare det, maleren forsøger at forklare, og det er såmænd årsagen til, at de fleste vælger at hyre en fagmand til at klare det. Den tid man sparer, når man ikke selv skal male, kan også bruges langt mere fornuftigt i manges tilfælde; du kan for eksempel hygge dig med børnene, indhente noget af det arbejde, du altid er bagefter med, lave lækker mad til dine forældre eller noget helt fjerde – du kan kort og godt spare tid og besvær og i stedet bruge kræfterne på noget andet.

Flere Nyheder