Professionel badekar reparation ved dygtige håndværkere

07 august 2020 Astrid Pedersen

Går du og drømmer om at få dit gamle, slidte badekar sat i stand så det kan bruges til karbade? Så kan du faktisk gøre drømmen til virkelighed.

Med hjælp fra dygtige håndværkere vil dit badekar kunne komme til at stå som nyt igen. Det eneste det kræver for at få et badekar til at fremstå lækkert og indbydende er en ny emalje på karrets inderside. Når først en nye emalje er påført vil dit badekar atter blive flot og blankt, og dermed indbyde til timevis af spa oplevelser og wellness.

Hvorfor ikke bare købe et nyt badekar?

Måske tænker du at dit gamle badekar er så slidt at det nok ikke er umagen værd med en reemaljering. Og derfor kan du lige så godt smide det ud og anskaffe et nyt eet af slagsen. Men her skal du tænke på at det ikke er nogen nem sag bare sådan at skaffe sig af med det gamle badekar.

Er der tale om et indbygget badekar – hvilket der for det meste er i danske boliger – vil soklen først skulle brydes ned. Så skal karret bortskaffes hvilket godt kan blive en temmelig tung og omstændelig affære, især hvis du bor i etage byggeri eller ikke har nogen bil. Så skal der indkøbes et nyt badekar hvilket ikke er helt billigt heller. Karret skal tilsluttes til afløbet – og sluttelig skal soklen mures op på ny.

Dette er en ikke alene dyr, men også tidskrævende procedure – i modsætning til maling af badekar, som kan udføres i løbet af 4 – 7 timer, og som koster en brøkdel af prisen for udskiftning af badekar.

Hvem kan hjælpe mig med maling af badekar?

Hvis du ønsker en god pris på maling af badekar kan du med fordel kontakte Ny Emalje – et dansk firma med speciale inden for badekar reparation. Læs mere på ny-emalje.dk

Flere Nyheder