Køb en brugt bil og få mere for pengene

29 maj 2020 Astrid Pedersen

Når du står for at købe en bil, kan det godt være fristende at investere i en fabriksny model. Nye biler vil altid være utroligt lækre at køre i, og du kan samtidig nyde state of the art elektronik og smart udstyr som højner såvel køre egenskaber som sikkerhed på vejen.

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil?

Det kan måske godt være vanskeligt at se idéen i at købe en brugt bil, når nu der er så mange fordele ved de nyere modeller. Når du køber en brugt bil er den mest indlysende og alt overskyggende fordel prisen. Du kan faktisk få ret meget mere bil for dine penge, når du vælger at købe brugt i stedet for nyt.

Måske tænker du at en brugt bil aldrig kan blive lige så sikker eller brændstof økonomisk som en ny en af slagsen. Men her skal du tænke på at mange af de brugte biler du finder på det danske brugtvogns marked faktisk var spritnye for mindre end frem år siden. Dette betyder at de holder en temmelig høj standard på disse parametre.

De vil bare have smidt det meste af deres nyværdi, hvilket betyder at du kan erhverve dig en rigtig god bil til en brøkdel af den pris du ville have skullet give for den fra ny.

Du vil oven i købet kunne få en større bil eller en stærkere model – og så får du samtidig alt det smarte ekstra udstyr med i købet. En brugt bil anno 2020 vil sagtens kunne holde til mange flere år og kilometer på vejene. Du kan sagtens være heldig at finde en brugt bil hvor fabriks og motor garantien stadig gælder, og som ikke skal på værksted hvert andet øjeblik.

Du kan læse meget mere om brugte biler versus nye på fartglæde.dk

Flere Nyheder