Hvor kan man købe en flot pels? – Abrakadabraaalborg.dk

08 november 2016 admin
Kløve & landberg Pelse 2016

Et spørgsmål mange stiller sig selv er hvor de kan købe en flot pels henne. Det er klart, at mange der aldrig har prøvet, at købe en flot pels før, er i tvivl om hvilke danske forhandlere der findes. Vi kan dog hurtigt berolige dig med at der findes mange danske pelsforhandlere af trendy pelse, og hvis du er villig til at tage ind til de store danske byer som Århus og København vil dit udvalg være noget større.

Se også vores video omkring Kopenhagen Fur´s samarbejde med Kløve & Lønberg

Det er vigtigt at finde flere butikker at kigge i. Selvom at du hurtig falder for en pelsjakke kan det sagtens være at en af konkurrenterne har en pelsjakke som du synes er pænere, og måske endda til en lavere pris.

Hos Kløve & Landberg er det ligeledes muligt at få opbevaret din pels i eksklusive omgivelser, se mere på deres hjemmeside

Køb din pels online

Hvis du har meget travlt i hverdagen, men fortsat gerne vil have en pelsjakke, kan du købe den online. Det anbefales naturligvis at du går ned i en butik for at prøve pelsjakken, men dette kan ofte være svært i et fyldt skema. Det bliver mere og mere naturligt at købe nicheprodukter, som pelsjakker må betragtes at være, online og du kan derfor være en af de første på bølgen.

Pelse i hvid

Se ligeledes Kopenhagen Fur´s hjemmeside – Verdens største pelsautionshus

Køber du din pels online, skal du dog være opmærksom på om det rent faktisk er en webshop som forhandler danske pelse. Dette kommer vi også nærmere på i afsnittet herunder.

For at sikre at du ikke bliver snydt for en hel del penge, kan du lave et baggrundstjek på virksomheden inden at du tager den endelige beslutning. Dette kan du gøre ved at se om de har en butik stående et sted – har de dette, er de ofte troværdige nok, såfremt at adressen rent faktisk eksisterer. En anden smart metode er at slå deres CVR.nr op på CVR.dk, for selvom at det er nemt at anskaffe sig et CVR.nr er det alligevel noget mange fuskere ikke gør.

Pelsen skal helst være fra Danmark

Det er en god idé at købe fra en forhandler, som sælger pels der kommer fra Danmark. Ved at undgå en forhandler som sælger pels der er importeret fra Kina slipper du for at tænke på om dyrene rent faktisk blev behandlet godt. I Danmark har vi en fornuftig dyrevelfærd blandt vores forhandlere af minkpels og andre typer pels, og i takt med at årene går bliver denne dyrevelfærd bedre og bedre.

Der findes mange forhandlere som kun bruger pels fra Danmark og det burde derfor ikke være noget problem for dig at finde en. Som udgangspunkt kan du starte med at søge efter danske forhandlere af dansk pels på internettet, og se hvad du får op af svar.

Hvad kendetegner en god pels?

Det er svært at nævne hvad der kendetegner god pels fra personer, som ikke har den store forstand på pels. I stedet for at fortælle dette online synes vi, at du skulle tage ned i en pelsbutik for at se hvilket udvalg de har dernede.

I det sekund du træder ind af døren er det vigtigt at ligge mærke til om pelsen og skindet er rart at røre ved. Dette er nok den bedste metode for det utrænede øje. Har du forstand på pelsen kan du i stedet se på skindet og se om det shiner i forhold til noget af det pels der ikke er af god kvalitet.

God pels er også pels som er nemt at gøre rent. Mange pelsforhandlere har en bestemt metode for at rengøre pels, reparere pels eller blot lave en omsyning. Ofte samarbejder de direkte med de forskellige systuer, og det betyder at du ikke behøver at bekymre dig hvis der skulle ske noget ubehageligt med din pels.

Flere Nyheder