Hvorfor er Azure vigtigt for dig?

30 september 2021 Steffen Hansen
image

Det er altid godt at kunne dygtiggøre sig yderligere på visse områder i sit arbejde. Det kan være programmer eller bestemte software, som gør du bliver mere attraktiv overfor din arbejdsgiver. Måske det kan føre til en forfremmelse en dag, så det er bare med at komme i gang med at udforske markedet. Læs med her, hvor vi vil kigge på hvordan Azure kan hjælpe dig til enten en fornemmelse eller mulig arbejde hos din drømmevirksomhed. 

1. Større mulighed for job eller forfremmelse

Uanset om du er i job eller ej, så skader det aldrig at lære nye programmer i dag. Det er vigtigt, du har de korrekte værktøjer i orden, hvis det er, du skal imponere en kommende arbejdsgiver eller din nuværende chef. Hvis du vil gøre dig uundværlig på arbejdspladsen, så kan du overveje Azure. Azure bruges i mange sammenhænge i dag som cloudplatform til at administrere virksomheds IT-systemer . Derfor er det godt at kende til programmet, hvis det er at det er en del af din arbejdsplads.  

2. Hvordan lærer du Azure at kende?

Hvis dit arbejde allerede bruger Azure, men du er ikke helt dus med det, så kan du overveje at tage et azure kursus. På denne måde kan du vise overfor din chef, at du er villig til at lære nye programmer at kende. Det er den ene metode, som du kan benytte dig af, hvis du gerne vil lære Azure programmet at kende. Hvis du kun skal have opfrisket et par småting ved Azure, kan en anden metode være at se videoguides på Youtube.

Her kan du finde personer, der kan forklare hvordan Azure fungerer og hvordan du bruger det. Det er naturligvis vigtigt at påpege, at det er bedst man får hands-on efaring med nye programmer. Du kan starte med Youtube og så overveje om du vil booke en plads på kurset. 

Flere Nyheder