Hvilke priser tager et gulvfirma?

06 juli 2020 Cecilie Mortensen

Hvis tiden er inde til, at der skal laves noget ved dit gulv, så er det helt store spørgsmål selvfølgelig: hvad er prisen for en gulvbehandling? 

For at hjælpe dig lidt på vej, så vil prisen selvfølgelig variere alt efter, hvad der skal laves ved gulvet. Men  primært kan der skelnes mellem en gulvafslibning, en gulvafhøvling og en efterbehandling. Efterbehandlingen er noget, som gulvet får, når det enten er blevet afslebet eller afhøvlet. Prisen vil også variere fra firma til firma, det er dog ofte nogle bestemte faktorer, som kan påvirke, hvad din endelige pris er. Hvis vi tager udgangspunkt i gulvkanonen priser, så kan disse forskellige ting påvirke din pris.

Dette kan påvirke din pris hos Gulvkanonen

Først og fremmest har det en betydning, hvilken stand dit gulv er i. Hvor meget af den eksisterende efterbehandling er f.eks. slidt af. Jo flere steder på gulvet, hvor efterbehandlingen er slidt af, desto nemmere kan gulvet få plamager, fordi gulvet nemmere tager imod de ting, som tabes på gulvet. Og er der plamager på gulvet, så kan de være svære at fjerne. Hvis gulvet har dybe hakker eller lignende, så kan det også kræve, at gulvet får en behandling, hvor der fjernes mere af gulvets overflade. Og det leder os frem til næste punkt. 

Alt efter om dit gulv skal have en gulvafslibning, gulvafhøvling eller en polering, vil prisen kunne variere. Det kan nemlig ligge mere eller mindre arbejde i gulvet alt afhængig af gulvbehandlingen. 

Efterbehandlingen er en tredje ting, som kan påvirke prisen på dit gulv. En efterbehandling vil også være et must at få lavet, og det kan laves på forskellige måder. Det kan både give forskellige udseende i sidste ende, og det kan beskytte gulvet forskelligt. 

Nu hvor du har læst disse tre parametre, så har du en bedre fornemmelse af det, som kan påvirke gulvkanonen priser. 

 

Flere Nyheder