Hvad ønsker folk af fadøl i fadølsanlægget?

29 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er sjældent særligt mange, der siger nej til en dejlig kold fadøl, der kommer lige fra et fadølsanlæg, men det er lidt trist, hvis man oplever, at folk mere siger tak for den, selvom de ville have haft en anden type øl.

Så er der måske en hane mere eller flere, hvor der er andre øl, men der bliver ytret ønsker i krogene om, at det skulle have været noget andet øl, som man kunne have fået på fad til denne anledning.

Det er jo svært at have så mange fadølsanlæg, at man har med utroligt mange typer øl at gøre, for man brænder måske inde med noget, andet forsvinder hurtigt, mens andet igen ikke rigtig bliver et hit; for folk får måske svært ved at vælge på den måde, og det bliver også dyrt at anskaffe alt det øl.

Så man holder sig som regel til et begrænset udvalg, men hvordan vælger man så lige det?

Tilslut det rette fadøl til fadølsanlægget

Nogle gange vælger man bare at gå efter noget af det billigste øl, fordi man så kan anskaffe sig meget af det, uden det bliver for dyrt.

Men så brokker folk sig måske netop over, at det er noget alt for billigt sprøjt, som der bliver serveret, og at de hellere ville have haft noget af en højere standard.

Måske skal man her tænke på sammenhænge, som man serverer øl til, for der er jo stor forskel, hvis man vil have noget lyst øl til en varm sommerfest udenfor, eller man har at gøre med nogle ølkendere, der skal mødes til en mindre sammenkomst, hvor de går efter det mere specielle øl.

Derfor er man måske nødt til at forhøre sig forud, hvad folk ønsker sig af fadøl på fadølsanlægget, inden man køber det, så man ved, hvad der er stemning for.

Flere Nyheder