Hold dig til et mærke, når du køber værktøj og haveredskaber

23 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Skal du købe nyt værktøj eller haveredskaber, kan du med fordel vælge at holde dig til et mærke, som makita. Fordelen ved at holde sig til et mærke er, at du kan bruge det samme batteri til samtlige haveredskaber eller værktøjer. Det gør, at du ikke skal have flere batterier og opladere liggende.

Det har den positive betydning, at du ikke skal ud og lede efter det rigtige batteri og oplader, hver gang du skal have lavet noget. Og lige så vigtigt, ikke skal vente på at det bliver opladet.

I stedet for kan du nøjes med at have et par batterier og en oplader, som du så kan sørge for er opladet. Det gør også at dine haveredskaber og værktøj bliver langt billigere, når du skal købe nyt. For når nu først har en oplader og et par batterier, kan du blot købe værktøjet eller haveredskaberne uden.

makita

Batteri, el eller manuel

Alternativet til batteri er el eller manuelt værktøj og haveredskab. Det sidste er godt at have som et alternativ og hvis du kun skal bruge det sjældent. Her kommer det virkelig til sin ret. Skal du kun skrue en skue i hver andet år, er der ingen grund til at have et dyrt værktøj. Det samme gælder din have.

Det samme gælder dine haveredskaber. Der er ingen grund til til at have en hækkeklipper på el eller batteri, hvis du kun har en lille bitte hæk, der kan klippes på et øjeblik. Det samme gælder med din græsplæne. 

Er det ikke tilfældet er det en god ide at overveje om dit værktøj eller haveredskaber skal være med el eller batteri. Fordelen ved el er at det er et lettere værktøj, men til gengæld skal du gå rundt med en lang ledning. Og risikere at du ødelægger den.

Flere Nyheder