Forkæl dit selv med et Netflix abonnement

25 maj 2020 Anne-Mette Hansen

Streamingtjenester har virkelig gjort deres indtog på det danske marked. Der kommer flere og flere af dem, og det virker efterhånden helt stenalder agtigt at se almindelige tv-kanaler. Med streaming kan du nemlig undgå alle de irriterende reklamer. Og du behøver heller aldrig at holde dig vågen for at se dit yndlingsprogram. Du kan afspille det, lige når det passer dig. En af markeds mange streamingtjenester er Netflix. 

Hvad kan du se på Netflix?

På Netflix finder du lidt af hvert. Her er alt fra tv-serier og film til børneprogrammer. Du kan få komedier, action og drama. Eller hvad med dokumentar, gyser eller romantik? Der er noget for enhver smag. Videnskabelige programmer. Standupcomedy show. Og utrolig meget mere. 

Hvilke funktioner har Netflix?

Netflix appen har mange gode funktioner. Det er let at navigere og finde frem til det, som du vil se. Faktisk hjælper Netflix dig ofte på vej til at finde et program, som du vil synes om. Du får ofte anbefalinger i appen, udfra hvad du tidligere har set. Du kan let tilgå et preview eller en trailer, for at se om indholdet falder i din smag.

Hvad skal du se om en uge? Netflix har også en ‘kommer snart’ funktion. Her kan du se trailere for nye film og serier, der snart bliver tilgængelige i appen. 

Skal du ud og rejse, hvor der ikke er adgang til WiFi på turen? Så kan du også downloade dit favorit indhold og se det i appen, når du er offline. 

Hvad kan Netflix, som andre streamingapps ikke kan?

Sammenlignet med andre streamingtjenester som Viaplay og HBO Nordic, så har Netflix utrolig meget af deres eget indhold. Det vil sige Netflix-producerede film og tv-serier. Disse finder du udelukkende på Netflix og ikke andre steder. Det betyder også, at der ofte kommer meget nyt indhold på platformen.

Læs mere om Netflix og de andre streamingapps i Danmark her:

https://techglad.dk/netflix-hbo-nordic-c-more-eller-viaplay-hvad-skal-du-vaelge/

Flere Nyheder