Find din nye bedste ven hos et hundeinternat

02 juni 2020 Astrid Pedersen

Hvis du hele dit liv har drømt om at have en hund, ved du hvor spændende det er når drømmen endelig kan blive til virkelighed. Du har måske besluttet at du nu har de optimale forhold rent pladsmæssigt i din bolig. Du har sørget for at der er luft i økonomien, således at der er plads til en hundepost i budgettet. Og du har tiden og overskuddet til at tage dig af din nye firbenede ven, så den ikke kommer til at føle sig forsømt.

Find din nye hund på et hundeinternat

Måske har du allerede kontaktet opdrættere af de hunderacer du har udset dig som værende ideelle for din livsstil og dit temperament, og kigget på de søde, kluntede hvalpe. Men har du overvejet om ikke en voksen hund fra et af landets mange internater ville kunne fungere lige så godt som din trofaste følgesvend?

En internat hund er nemlig ikke nødvendigvis så ødelagt af dårlige oplevelser, at den ikke kan indgå som en del af et succesfuldt partnerskab med et menneske. Tvært imod higer de mange voksne hunde på internater over hele Danmark efter et fast hjem, og måske endda en familie. Og fra det øjeblik en hund bliver indleveret på et internat vil den blive behandlet med kærlighed og opmærksomhed, således at den fungerer optimalt rent socialt inden den kommer til adoption.

Med en hund fra et internat er du garanteret en veltrænet og velopdragen hund, som i modsætning til en ung hvalp er renlig og lydigheds trænet. Dertil kommer at hunden du adopterer fra et hundeinternat vil være dig evigt taknemmelig for den nye chance du giver den – og derfor betale dig tilbage tusindfold med betingelsesløs kærlighed, hengivenhed og trofasthed.

Hvis du ønsker at købe en hund fra hundeinternat, kan du blive klogere på altomdyr.dk

Flere Nyheder