Find de bedste lokaler til fest i Kerteminde

30 november 2020 Astrid Pedersen

Står du for at skulle afholde en stor familiefest – eller skal der afvikles et kursus eller en konference for medarbejderne i din virksomhed? Så har du i alle tilfælde brug for egnede lokaler. Er du bosiddende i Kerteminde eller på de kanter, behøver du ikke lede længe for at finde hverken egnende møderum eller selskabslokaler. Du kan nemlig finde begge dele hos Tornøes Hotel – måske Kertemindes mest hyggelige og centralt beliggende hotel.

Selskabslokaler hos Tornøes Hotel

Tornøes Hotel er et smukt og idyllisk hotel som er beliggende i historiske lokaler i hjertet af Kerteminde. Skal du således fejre et romantisk bryllup eller afholde reception i forbindelse med barnedåb eller jubilæum kan du med stor fordel finde et selskabslokale hos Tornøes Hotel.

Tornøes Hotel råder over flere selskablokaler i varierende størrelser, så du vil altid kunne finde et lokale som matcher antallet af gæster og selskabets type. Uanset om det er konfirmationen, brylluppet, barnedåben eller den runde fødselsdag som skal afvikles kan Tornøes Hotel stille såvel flotte og veldisponerede selskabslokaler som forplejning til rådighed. Og skal gæsterne overnatte kan de indlogeres i de lækre og velindrettede hotelværelser på Tornøes Hotel.

Afhold kursus eller konference i moderne lokaler på Tornøes Hotel

Skal medarbejderne forkæles med et hotel ophold i forbindelse med et kursus eller seminar kan du med fordel afholde dette på Tornøes Hotel. N

år du vælger at indlogere dine kursus deltagere slipper de for at skulle bekymre sig om hjemtransport, og kan således fokusere fuldt og helt på kursets eller seminarets indhold. I pauserne og efter kursusdagens afslutning kan I sammen nyde de smukke, historiske omgivelser i kære gamle Kerteminde, og sætte prikken over i’et med en middag i Tornøes Hotels formidable restaurant.

Hvis du ønsker at booke konference eller selskabs lokaler samt hotelværelser kan dette gøres via hjemmesiden https://tornoeshotel.dk/selskaber/ 

Flere Nyheder