Få top vikarservice i Frederikshavn

30 november 2021 Astrid Pedersen

Står du og mangler ekstra hænder i din virksomhed i en begrænset periode, for eksempel til sæson betonet arbejde eller som forstærkning på et større projekt? Så bør du overveje at få fat på dygtige vikarer.

Hvad kan jeg vinde ved at hyre vikarer?

Der er faktisk rigtig mange fordele forbundet ved at hyre en eller flere vikarer i stedet for at fastansætte medarbejdere – i hvert fald hvis det drejer sig om at få sækket et hul i medarbejder staben på midlertidig basis. Når du ansætter en medarbejder fast kan du blive nødt til på et tidspunkt at afskedige vedkommende, for eksempel når sæsonen er overstået eller opgaven er afsluttet.

image

Det er jo slet ikke sikkert at du har mulighed for at tilbyde vedkommende et fuldtids timeantal om et par måneder eller et halvt år. Og så står du med en medarbejder som du er måske nødt til at fritstille på grund af reglerne for opsigelses varsel.

Når du i stedet vælger at ansætte en vikar – eller måske flere af slagsen – kan du fastsætte ansættelses perioden med udgangspunkt i virksomhedens behov for ekstra arbejdskraft. Både du og medarbejderen slipper for ærgrelser i den anden ende af ansættelses forholdet når du vælger denne model.

En håndværker eller fagperson, som har valgt at leve som vikar, er indstillet på en omskiftelig livsstil, og derfor 100% omstillingsparat. Samtidig vil de vikarer, du finder hos et kompetent vikarbureau som for eksempel DK Vikarservice ApS være vant til at arbejde som vikarer, og derfor have masser af erfaring med denne måde at arbejde på. Du kan forvente top kvalificeret arbejdskraft i form af dygtige og super motiverede vikarer som er klar til at træde ind i din virksomhed fra dag et.

Er din virksomhed placeret i Frederikshavn kan du finde din nye vikar hos DK Vikarservice – dit vikarbureau i Frederikshavn. Læs mere på dkvikarservice.dk

Flere Nyheder