Få et langt flottere resultat med sandblæsning

14 september 2020 Lotte Hindsberg

Har du et hus, det kan være en murstensvilla men det kan også være et sommerhus der har en træfacade og det trænger til at blive renoveret kan du med fordel starte med at få facaden sandblæst. En sandblæsning fjerner den gamle maling der er på væggene, samtidig med at pus, alger og skidt og snavs som helt naturligt også har samlet sig på væggene også forsvinder.

Det efterlader huset facade nøgen og helt ren. Det gør det nemmere for mureren eller tømreren at se hvad der skal laves eller udskiftes inden der bliver malet.

Husk at det er vigtigt, at huset uanset om det er af træ eller mursten, får tid til at tørre ellers er der risiko for at der kommer fugt og skimmelsvamp i væggene.

Husk også resten af dit træværk

Hvis du har planer om at få sandblæst dit hus så overvej om du ikke også skal give din dit andet træværk en omgang. Har du et rækværk eller en træterrasse kan du med fordel også få det sandblæst og efterfølgende få det malet med maling eller plejende olie. Husk først at gennemgå det for råd og udskift de planker der er begyndt at rådne. Tjek også om der er søm eller skuer der skal udskiftes.

At finde det rigtige firma

At finde det rigtige firma til at udføre en opgave er det halve arbejde, hvis du vil sikre dig et flot resultat. Sæt derfor tid af til at finde den helt rigtige til at sandblæse dit hus eller træværk. Det er tid der vil spare dig for meget frustration og muligvis også penge. 

Start med at kontakte mindst 3 forskellige firmaer og bed dem om at komme med et skriftligt tilbud. De tilbud kan du så efterfølgende studere nærmere og finde det af tilbudene der er det bedste. 

Flere Nyheder