Få den rette hjælp til virksomhedens regnskaber hos din revisor

16 maj 2020 Astrid Pedersen

Måske har du som nystartet virksomhedsindehaver hørt om en revisor, men er lidt i tvivl om hvorvidt du har brug for sådan én. Her kan du dog roligt regne med, at du som selvstændig erhvervsdrivende nok skal få brug for en revisor.

En revisor er nemlig meget andet og mere end en bogholder eller en regnskabsmedarbejder. Med en dygtig revisor ved hånden kan din virksomhed få den mest kompetente rådgivning omkring dennes økonomiske administration og finansielle dispositioner.

En revisor er samtidig specialist i aktuelle skatte forhold, og kan således vejlede dig inden for dette felt. Det kan for eksempel sagtens ske, at forholdene på et bestemt tidspunkt er gunstige når det handler om omlægning af virksomhedens struktur eller omplacering af dennes finanser. Revisoren hjælper gerne med disse projekter, og kan samtidig assistere i selve processen, for eksempel med at sikre, at alle formalia og al dokumentation er i orden.

Hvordan kan en revisor hjælpe min virksomhed?

Revisoren vil altid kunne fungere som sparring partner over for din virksomhed uanset dennes størrelse, opbygning, branche eller forretnings område. En revisor kan således være til rigtig stor hjælp for såvel den etablerede koncern som for den nystartede iværksætter virksomhed.

Selv hvis du som solo selvstændig blot er i besiddelse af en enkeltmands virksomhed, er det en rigtig god idé at have en revisor i baghånden. De fleste revisorer arbejder tæt sammen med en eller flere bogholdere i et såkaldt revisions hus, og kan således tilbyde hjælp til din løbende bogføring og vedligeholdelse af dit regnskab.

Ved regnskabsårets slutning vil bogholderen gøre regnskabet klar til revisoren, som vil godkende dette, påføre det en revisor påtegning, udfærdige en års rapport og sørge for at de rette beløb er indberettet til skattestyrelsen. På den måde er du sikret, at du ikke betaler hverken for meget eller for lidt i skat.

Du kan finde din lokale revisor på krestonsr.dk

Flere Nyheder