Få den rette hjælp til selvudvikling hos en dygtig psykolog

17 maj 2020 Astrid Pedersen

De fleste af os går rundt med uforløste traumer af større eller mindre sværhedsgrad. Nogle lever fint med aldrig at bearbejde disse, og går gennem livet uden at have noget som helst behov for at vende tilbage til de dårlige oplevelser. Men andre mennesker vil have brug for at kunne se tilbage førend de kan komme videre. Og til det formål er et terapi forløb hos en dygtig psykolog særdeles velegnet.

Hvad laver en psykolog?

Måske har du en forestilling om en psykolog som en ældre person, som udelukkende stiller dig spørgsmål omkring din barndom mens du ligger på en briks. Men moderne psykologisk terapi er noget helt andet.

Nu om stunder arbejder psykologer målrettet med hver enkelt patient i fast tilrettelagte forløb, hvor der er klare målsætninger for udkommet af disse forløb. En autoriseret psykolog vil typisk benytte sig af den fremgangsmåde som benævnes kognitiv terapi. Inden for dette paradigme handler terapien i høj grad om at føre klienten til en højere erkendelse af sine egne begrænsninger og bevæggrundene for hans eller hendes tanke og handle mønstre.

Samtidig vil du som klient opnå en dybere indsigt i de bagved liggende mekanismer, som styrer din opfattelse af verden omkring dig. Du vil komme i kontakt med dine indre ressourcer og dermed få evnen til at finde den styrke du skal bruge i forbindelse med at sige til eller fra. På den måde vil du kunne blive bedre til at mestre livet, og dermed få mere ud af din tilværelse.

Hvor kan jeg gå til psykolog i Herning?

Når du står for at skulle vælge den psykolog som kan hjælpe dig i din selvudviklings proces, kan du med fordel vælge Psykologisk Praksis ved autoriseret psykolog Karen Nielsen. Hos Psykologisk Praksis er du garanteret en personlig og professionel behandling, som tager udgangspunkt i dine unikke og individuelle problemstillinger. Læs mere på https://psykolog-herning.dk/ 

Flere Nyheder