Køb en ergonomisk kontorstol Milano og undgå ømhed

29 december 2016 admin
Brun ergonomisk kontorstol

Kontorstolens betydning for danskerne er større end nogensinde. Mange eksperter mener at det skyldes, vores adskillelige timer foran computeren. Den seneste undersøgelse ifølge Politiken viser at vi sidder 4 timer eller mere i en kontorstol hver dag. Denne undersøgelse forventes at stige fra år til år i takt med at vi bliver mere og mere afhængig af computeren.

Milano Kontorstolen er vigtigere end nogensinde før

Kontorstol hvid

En Milano kontorstol har tidligere været “nice to have” men er i dag udviklet sig til “need to have”. Specielt de unge er ekstremt udsatte, såfremt de ikke benytter en ergonomisk kontorstol og en undersøgelse lavet af Sygeforsikring.dk afslører, at 50% af alle unge mellem 11-1 år lider af rygproblemer. Disse tal er skræmmende og udviklingen er desværre ikke positiv. Det forventes at flere og flere unge hopper med på bølgen om mindre sport og mere computer.

Dansk Kontorstole Forsyning oplever ekstra fokus på ergonomi og Milano kontorstolen

En kontorstol kunne være løsningen men kontorstolen alene kan ikke gøre det, det anbefales at man rejser sig op fra sig kontorstol og bevæger sig ca. 5. minutter for hvert time ifølge Dankontorstole.dk. Dansk Kontorstole Forsyning er en af de mest etablerede udbyder af ergonomiske kontorstole i Danmark og de bekræfter vores tal. Vi har kontaktet Dansk Kontorstole Forsyning for et telefonisk interview som de indvilligede i og de tilføjer “Vi hos Dankontorstole.dk oplever at have rigtig mange gæster der har en helt anden fokus.

Kontorstolen er teknisk anlagt som aldrig før

En kontorstol skal gerne være forbyggende mod skader, ømhed og dårlig ryg men 80% af vores gæster ønsker en ny ergonomisk kontorstol fordi, de allerede har fået skaden”. Vi hos Abrakadabraaalborg.dk har set udvalget af ergonomiske kontorstole og kan bekræfte, at kontorstolen er mere teknisk anlagt end nogensinde før. Kontorstolen skal i dag have adskillelige justeringsmuligheder. Disse justeringsmuligheder er noget som vil komme til gode, da man nu kan indstille kontorstolen som man gerne vil have den.

Flere Nyheder