En historie om at gå fra jenskrot til guld!

21 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Historien om, at nogle mennesker betragter andres skrot som guld, er sådan set ikke banebrydende eller ny, så den må du læse om et andet sted, selvom du nok kan regne ud, hvad det indebærer.

Det her handler mere om at starte med noget, som er decideret skrot, og så ender man med noget, som måske ikke er fysisk guld, men som stort set har samme værdi eller burde kunne omsættes til guld.

Historien her kan måske lyde for god til at være sand, og der er da heller ikke det store belæg for den, men tro os, når vi siger, at tilsvarende har fundet sted, og at du kan gøre det samme.

Og det er netop det med at få inspirationen til at gøre tingene selv og blive ens egen herre, som denne historie gerne skulle indynde til.
Så selvom den gerne skal være overordnet, så starter vi med, at du har jernskrot i Holstebro.

Så gik man fra skrot til regulært guld

Som sagt kan du tage udgangspunkt hvor end i Danmark – eller verden – det giver mest mening for dig, at du kan forestille dig omgivelserne, eller du har et tilhørsforhold til, end lige her i Jylland.

Men med dette skrot i hånden kan man bytte sig til guld, men det er bare ikke så direkte, men man kan lidt godt sammenligne det med, at noget skrot for den ene er guld for den anden.

For der kan måske være en anden, der går og leder efter lige det jernskrot, som du ejer. Det næste, du overtager i bytte, kan så måske være en mangelvare for en anden, så du bytter igen for noget, som er mere værd for dig.

Efter mange, mange led har du noget virkelig dyrebart i hånden.

Det kommer ikke let at nå hertil, men det kan lade sig gøre ved at have tålmodighed nok.

Flere Nyheder