Der kan være begået mord med noget militær udstyr!

11 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvis du finder noget militær udstyr ude i naturen, i skoven, på stranden eller et andet sted, så skal man lade det være.

Selvom det er med en god bagtanke, at man tænker, man vil tage det med sig, så der ikke er andre, der kommer til skade med det, om det er børn eller dyr, så kan man være ved at obstruere et gerningssted.

Dette gælder både, om der bare er tale om en feltflaske, eller man har fundet en militærkniv. Der behøver heller ikke at være spor af blod på det, for det kan være blevet fjernet, eller nogle dyr har slikket det af.

Selvom man måske finder det langt inde i skoven, så skal man ikke bare tænke, at man har fundet det, fordi der er forgået en militær øvelse langt inde i skoven.
Det kan bevidst være blevet smidt så langt ind, fordi gerningsmanden eller gerningsmændene håbede på, at ingen så ville finde det.

Tilkald myndighederne ved fund af militært udstyr

Det bedste, man kan gøre, er at markere med eventuel GPS på ens telefon, hvor man har fundet det, og så skynde sig retur til myndighederne eller ringe efter dem og guide dem ud til stedet.

Der er selvfølgelig forskel på, om man netop bare finder noget udstyr til militærcamping, eller man finder et våben, der bliver brugt af militæret.

Men man kan jo have fundet et vigtigt spor, så man bør være på den sikre side, for før man ved af det, så er sporet måske blevet koldt.

Man siger jo, at forbrydelser skal opklares hurtigst muligt, for jo længere tid, der går, fra gerningen er begået, til man eventuelt kommer i gang med at opklare det, desto mindre chance er der for, at man finder frem til den endelige opklaring.

Så måske er man her kommet på sporet af en morder eller en myrdet person!

Flere Nyheder